Нормативтік құжаттар » Страница 3 » СШ№19 им. Алимбекулы
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
«Cыпатай Әлібекұлы атындағы №19 жалпы орта білім беретін мектебі»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7 (726) 325-31-45
Есепші бөлімі:
+7 (702) 256-12-90
Нашар көрушілер
нұсқасы
2021 оқу жылында мектеп оқушыларын сапалы тамақпен қамтамасыз ету мақсатында өткізілген іс-шаралар туралы АНЫҚТАМА
16
ноябрь
2021
2021 оқу жылында мектеп оқушыларын сапалы тамақпен қамтамасыз ету
2021 оқу жылында мектеп оқушыларын сапалы тамақпен қамтамасыз ету мақсатында өткізілген іс-шаралар туралы АНЫҚТАМА 2021 жылдың І тоқсанында барлығы – 309 білім алушы аяқтап, тегін бір мезгіл ыстық тамақпен – 12 отбасы, ондағы – 37 білім алушы және ата-ана есебінен тамақтанатын – 269 оқушы қамтылды. Облыстық білім басқармасы Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрлігінің 2021 жылғы 12 тамыздағы №3-15-2/3162-И хатына сәйкес, шектеу іс-шаралары, оның ішінде карантин кезеңінде мектепте
СыпатайӘлібекұлыатындағы№19 ЖОББМ
26
октябрь
2021
СыпатайӘлібекұлыатындағы№19 ЖОББМ
СыпатайӘлібекұлыатындағы№19 ЖОББМ Мектеп асханаларының жұмысы Қазақстан Республикасының Бас мемлекеттік санитариялық дәрігерінің 2021 жылғы 25 тамыздағы №36 Қаулысының 2 қосымшасын, шектеу іс-шараларын, оның ішінде карантинді енгізу кезеңінде қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптарды қатаң басшылыққа ала отырып ұйымдастырылған. 2021 жылдың 25 қазан күні мектеп асханасында азық-түліктердің сапасына және ас мәзірінің мөлшерлемеге сәйкес келуін қадағалау мақсатында тамақтандыру
Сыпатай Әлібекұлы атындағы #19 ЖОББМ 06.10.2021жылы күні 2 Ә сыныппен "Ас- адамның арқауы" тақырыбында сынып сағатын өткізді.
07
октябрь
2021
Сыпатай Әлібекұлы атындағы #19 ЖОББМ 06.10.2021жылы күні 2 Ә сыныппен
Сыпатай Әлібекұлы атындағы #19 ЖОББМ 06.10.2021жылы күні 2 Ә сыныппен "Ас- адамның арқауы" тақырыбында сынып сағатын өткізді. Дұрыс тамақтану бала ағзасына өте маңызды. Тамақтың құрамы, тамақтану ережесі туралы түсіндірме жұмыстары жүргізілді. Тамақтану арқылы әр адам өз денсаулығын сақтайды. Дұрыс тамақтану ағзаның дұрыс қалыптасуы мен дамуына, жұмыс қабілетінің жоғарылуына ықпалын тигізеді.
Сыпатай Әлібекұлы атындағы №19 ЖОББМ бракераждық комиссия жұмысының тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша ақпараты
01
октябрь
2021
Сыпатай Әлібекұлы атындағы №19 ЖОББМ бракераждық комиссия жұмысының
Сыпатай Әлібекұлы атындағы №19 ЖОББМ бракераждық комиссия жұмысының тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша ақпараты 1.2021 жылдың 28 қыркүйек күні комиссия мүшелерімен тамақ өнімдерінің сапасын,оларды куәландыратын құжаттардың болуын бақылауды жүзеге асыруын,тамақтардың шығымын,дайындалған тамақтану көлемінің бір реттік порция көлеміне және балалар санына сәйкестігі нақтыланды.Дайын тамақты органолептикалық бағалауды, «Дайын өнімнің бракераж журналына» органолептикалық бағалау
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекет
24
сентябрь
2021
"Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2020 жылғы 24 сәуірдегі № 158 бұйрығына 10-қосымша "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары 1-тарау. Жалпы ережелер 1. Осы "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну" мемлекеттік қызметті көрсету қағидалары
Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и льготного питания отдельным категориям обучающихся и воспитанников в общеобразо
24
сентябрь
2021
Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и
Приложение 10 к Приказу Министра образования и науки Республики Казахстан от 24 апреля 2020 года № 158 Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и льготного питания отдельным категориям обучающихся и воспитанников в общеобразовательных школах" Глава 1. Общие положения 1. Настоящие Правила оказания государственной услуги "Предоставление бесплатного и льготного питания отдельным категориям обучающихся и воспитанников в общеобразовательных школах" (далее – Правила)
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
24
сентябрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері: - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін; - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі  ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметін ұйымдастыру бойынша ұсынымдар
20
август
2021
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық
Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топтың қызметін ұйымдастыру бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасын бақылау жөніндегі ведомствоаралық сараптамалық топ (бұдан әрі – Сараптамалық топ) тамақтану сапасын мониторингтеу жөніндегі комиссиялардың (бракераждық комиссиялардың) қызметінің тиімділігіне жүйелі талдауды жүзеге асырады және балалардың тамақтануын тиімді ұйымдастыру жөнінде шаралар қабылдайды. Сараптамалық топтың міндеттері: - бракераждық комиссиялар қызметінің
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша  ұсынымдар
20
август
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссиялардың(бракераждық комиссиялар) мониторингті жүзеге асыруы бойынша ұсынымдар 1. Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияның міндеттері: - ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын; - тамақ өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын; - өнімдерді өткізу мерзімдерін; - тамақ дайындау сапасын; - тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін; - ас