01
октябрь
2021
Сыпатай Әлібекұлы атындағы №19 ЖОББМ бракераждық комиссия жұмысының тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша ақпараты
Сыпатай Әлібекұлы атындағы №19 ЖОББМ бракераждық комиссия жұмысының тамақтану сапасына мониторинг жүргізу бойынша ақпараты
1.2021 жылдың 28 қыркүйек күні комиссия мүшелерімен тамақ өнімдерінің сапасын,оларды куәландыратын құжаттардың болуын бақылауды жүзеге асыруын,тамақтардың шығымын,дайындалған тамақтану көлемінің бір реттік порция көлеміне және балалар санына сәйкестігі нақтыланды.Дайын тамақты органолептикалық бағалауды, «Дайын өнімнің бракераж журналына» органолептикалық бағалау нәтижелерін «Технологиялық карталарға» сәйкес тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау технологиясы мен сапасына қойылатын тамақтардың басшылыққа алуы қадағаланды.
1.2021 жылдың 28 қыркүйек күні комиссия мүшелерімен тамақ өнімдерінің сапасын,оларды куәландыратын құжаттардың болуын бақылауды жүзеге асыруын,тамақтардың шығымын,дайындалған тамақтану көлемінің бір реттік порция көлеміне және балалар санына сәйкестігі нақтыланды.Дайын тамақты органолептикалық бағалауды, «Дайын өнімнің бракераж журналына» органолептикалық бағалау нәтижелерін «Технологиялық карталарға» сәйкес тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау технологиясы мен сапасына қойылатын тамақтардың басшылыққа алуы қадағаланды.