28
февраль
2020
Тамақ өнімдерін тексеру
Сыпатай Әлібекұлы атындағы №19 ЖББ-мектебінің бракераждық комиссиясының тексеру
Бізт актіге қол қоюшылар:ДОТЖО,мектеп әкімшілігі өкілі Г.У.Ендыбаева, ата-аналар комитетінің өкілі Д.Қасымқұлова,Медицина қызметкері А.Ахметова, Өндіріс меңгерушісі А.Қалыбаева 2020жылдың ақпан айында мектепте бракераждық комиссия тексеру жұмыстарын жүргізгендігін растаймыз.
2020жылдың ақпан айында 65оқушы ыстық тамақпен қамтылып,10-күн тамақтанды.
Күнделікті дайындалып жатқан тағамдар ас мәзіріне сәйкес.Тамақ өнімдерінің сапалы болуына тағамдарды дайындау технологиясына,тоназытқыштың технологиялық жабықтардың жарамдылығына,дайын тағамдардың сақтау мерзімдеріне қадағалау жүргізілді.
Күн сайын асхананда аспазшы нақты ас мәзіріне сәйкес дайын өнімнің тәулік сынамасын қалдырады.Оның қақпағы бар шыны ыдысқа алады және +2С-тан+6С-қа дейінгі t-да тоназытқышта арнайы бөлінген орында сақталған,кемінде 24сағатқа дейін сынама тексерілді.
Күн сайын медицина қызметкері А.Ахметова санитарлық қағидаларға 9-шы қосымшаның 3нысанына сәйкес тағамдардың және аспаздық
өнімдердің сапасын органептикалық бағалау журналына жазба енгізе отырып. Дайын тағамдардың сапасына органептикалық бағалау жүргізілді.Тексеру барысында асхана тазалығы жабдықтардың санитарлық нормаға сәйкестігі және оқушыға берілетін хайнатылған ауызсу блогында аспазшы дайын өнімнің тәуліктік сынамасын жазып,отыратындығы анықталды.Тексеру қорытындысы қанағаттанарлық деп есептелінді.
Пожаловаться
Похожие публикации:
11 декабрь 2019 Кәсіподақ жиналысы
Бізт актіге қол қоюшылар:ДОТЖО,мектеп әкімшілігі өкілі Г.У.Ендыбаева, ата-аналар комитетінің өкілі Д.Қасымқұлова,Медицина қызметкері А.Ахметова, Өндіріс меңгерушісі А.Қалыбаева 2020жылдың ақпан айында мектепте бракераждық комиссия тексеру жұмыстарын жүргізгендігін растаймыз.
2020жылдың ақпан айында 65оқушы ыстық тамақпен қамтылып,10-күн тамақтанды.
Күнделікті дайындалып жатқан тағамдар ас мәзіріне сәйкес.Тамақ өнімдерінің сапалы болуына тағамдарды дайындау технологиясына,тоназытқыштың технологиялық жабықтардың жарамдылығына,дайын тағамдардың сақтау мерзімдеріне қадағалау жүргізілді.
Күн сайын асхананда аспазшы нақты ас мәзіріне сәйкес дайын өнімнің тәулік сынамасын қалдырады.Оның қақпағы бар шыны ыдысқа алады және +2С-тан+6С-қа дейінгі t-да тоназытқышта арнайы бөлінген орында сақталған,кемінде 24сағатқа дейін сынама тексерілді.
Күн сайын медицина қызметкері А.Ахметова санитарлық қағидаларға 9-шы қосымшаның 3нысанына сәйкес тағамдардың және аспаздық
өнімдердің сапасын органептикалық бағалау журналына жазба енгізе отырып. Дайын тағамдардың сапасына органептикалық бағалау жүргізілді.Тексеру барысында асхана тазалығы жабдықтардың санитарлық нормаға сәйкестігі және оқушыға берілетін хайнатылған ауызсу блогында аспазшы дайын өнімнің тәуліктік сынамасын жазып,отыратындығы анықталды.Тексеру қорытындысы қанағаттанарлық деп есептелінді.
Пожаловаться
Похожие публикации:
11 декабрь 2019 Кәсіподақ жиналысы