14
май
2024
Брокеражды комиссиясы
14.05.2024ж Мектеп асханасында тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізу (брокеражды комиссиясы) қоғамдық тамақтану объектілеріне қойылатын талаптардың орындалуы, мектеп асханада азық – түліктерді уақытылы пайдалану, олардың сақталу мерзімі, балалардың тамақтануының дұрыс ұйымдастырылуын бақылау, мектеп асханасының санитарлық жағдайы, ыдыс – аяқтардың тазалығы, азық - түлік сақтайтын қоймалар, пісіру цехтары, бекітілген мәзір бойынша дайын ас көлемінің шығымы, астарды тоңазытқыштарда, қоймаларда сақтау, дайын тағамның сапасын бақылау мақсатында кезекті тексеру жүргізілді. Тексеру нәтижесі бойынша мектеп аспазшысына ұсыныстар берілді.
